Onneksi turvapaikanhakijat eivät tee rikoksia

Paristakin paikasta ehdin jo lukea, että viime vuonna hyökyaallon tapaan vyöryneet ulkomaalaiset eivät tee enempää kuin- tai jopa vähemmän- rikoksia kuin suomalaiset.

Olen helpottunut; yksi pahimmista painajaisistani oli turha – olin väärässä. Ihanaa!! Joskus on ihanaa olla väärässä. Uteliaana tilastonikkarina kuitenkin jäin hetken päästä vaivautuneeksi, voisiko tämä todella olla totta?

Tänään utelias mielini sai lisää pohdittavaa: Iltalehti julkaisi poliisin luovuttamat lukemat rikostilastoista suomalaisten ja turvapaikanhakijoiden osalta.

Karua luettavaa. Me suomalaiset olemme rikollista kansaa. Järkytys ja helpotus seurasi ensi silmäystä, jonka mukaan turvapaikanhakijat tekevät huomattavasti vähemmän rikoksia kuin kantasuomalaiset ( tosin heihin lasketaan kansalaisuuden saaneet somalitkin ( mutta edes he eivät voisi tuota eroa saada aikaiseksi.

1.1.-25.8 välisenä aikana suomalaiset tekivät 398 566 rikosta ja turvapaikanhakijat VAIN 1 729. Totta kai heita on paljon vehemmän, mutta voimme suhteuttaa heidät yksikertaiselle laskuopilla. Turviksia tuli hyökyaallossa 36 000 ja suomalaisia on 5,4 miljoonaa. 5 400 000 jaettuna 36 000 on 150. Tätä kerrointa voimme käyttää leikkiin "mitä jos turviksia olisi saman verran kuin kantiksia".

ELI 1729 * 150 = (hähää, nyt nähdään totuus)  259 350….siis mitä ihmettä!? Suomalaiset tekivät lähes 400 000 rikosta. MEDIA ON OIKEASSA. Turvikset tekevät VÄHEMMÄN rikoksia. Eihän tämän näin….

Nyt tarkkana, mitäs rikoksia sitä on oikein tehty. Hmm… Suomi top 5: liikennerikkomus, liikenneturvallisuuden vaarantaminen,näpistys, kulkuneuvon kuljettaminen ilman lupaa ja pahoinpitely. Nämä liikennerikkomukset haiskahtavat niiltä ei-väkivaltarikoksilta. Ei ehkä vakavimpia tai ainakaan niitä, joista kaltaiseni rasistit viime vuonna varoittelivat, joista jää elinikäisiä traumoja (ajoin liikennemerkkiin räplätessä kännykkää = elinkautinen). Turvapaikanhakijat top 5 1) pahoinpitely, näpistys, lievä pahoinpitely, laitoin uhkaus, liikenne rikkomus

Nyt alkaa jo lämmetä, kuten kuuluisassa lasten leikissä. 60,48 % suomalaisten rikoksista liittyy iltalehden taulukon mukaan liikenteeseen. Rallikansaa! Mutta entäs ne väkivaltarikokset mitä pelättiin: pahoinpitely, raiskaukset – murhia ja tappoja raportissa ei ole

Pahoinpitelyitä 7,5 kertaa enemmän kuin suomalaisilla
Lieviä pahoinpitelyitä 5 kertaa enemmän
törkeitä pahoinpitelyitä 150 kertaa enemmän
seksuaalinen ahdistelu 41 kertaa enemmän
lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö 31 kertaa enemmän
raiskaus kymmenen kertaa enemmän kuin suomalaiset
törkeä raiskaus   41 kertaa useammin

Luvut puhuvat karua kieltään En niinhin lähde mitään omaa lisäämää.

On muistettava, että poliisin tilastoissa ei ole kaikkia turvapaikanhakijoiden rikoksia: "Poliiseja on ohjeistettu lisäämään rikosilmoitukseen "tupa-koodi", mikäli asiaan liittyy turvapaikanhakija. Koodin lisääminen on kuitenkin vapaaehtoista.- Järjestelmä ei pakota täyttämään koodia, joten se jää valitettavan usein täyttämättä."

"Kaikkien seksuaalirikosepäilyjen määrä on noussut reilussa puolessa vuodessa yli 12 prosenttia edellisvuodesta."

"- Suurin osa pahoinpitelyistä on turvapaikanhakijoiden välisiä ja tapahtuneet vastaanottokeskuksissa, Reen selventää.
– Näpistykset ovat kohdistuneet yleensä joko toisiin vastaanottokeskuksen asukkaisiin tai lähialueen kauppoihin, Reen tarkentaa"

Entä sitten, kun asuvat meidän keskellä. Vaikenemisen kuttuuri on vastaanottokeskuksissa varmaankin suuri.

Mitä tulee vertailulukuihin olen käyttänyt koko 36 000 turvapaikanhakijaa – useat tuhannethan  ovat jo lähteneet eli vertailuluvut näiltä osin ovat paljon isompia. Ps. En tähän hätään löytänyt demografista vertailua, joka luonnollisesti pienentäisi vertailulukuja, sillä turviksista enemmistö on nuoria miehiä ja sekä nuorilla että miehillä on taipumus tehdä enemmän rikoksia. Palaan asiaan jos luvut löydän

Toivottavasti osaamme edelleen välttyä Saksan kohtalolta, josta siloittelu ja valheet ovat vallalla – ovat olleet ja ovat edelleen

 

http://piikkisanakas.blogspot.fi/2015/11/saksassa-raiskausepidemia-polii…

 

Ja toisaalta

http://villepaavolainen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/207172-raiskaavat-ulkom…

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu