VillePaavolainen Piikikkäänsanakas

Merkelin diktatuurin uho ja tuho

Merkel on toiminut vahvan kansansuosion myötä kuin diktaattori Saksassa ja kylmähermoisena röyhkeyttä kaihtamattomana poliitikkona myös Euroopassa.

 

Vuosi sitten Merkel avasi omavaltaisella itsevaltaisella päätöksellään Euroopan ovet pakolaisille ja elintasopakolaisille sekä siinä sivussa monenmoisille rikollisille ja terroristeille. Mutta kaikki oli vain mama-Merkelin hyväsydämisyyttä, eikö niin.

 

Eilen Merkelin puolue kärsi murkatappion Merkelin omassa osavaltiossa - edelle nousi jopa ääri-oikeisto.

 

Nyt kun pakolaiskriiso todellisesta avauksesta on kulunut vuosi, voidaan katsoa taakse päin mitä oikeasti on tapahtunut. Vuosi sittenhän oli vain suvaitsevaisto mukaenemmistön hurraa-huutoa ja riemua. Solidaarisuutta pelastamassa maailman vähäosaisia. Puolitotuus. Jos edes puolikastakaan. Tai murusta.

 

Mitä vuodessa on tapahtunut?

 

Britit päättivät erota EU:sta (suurimpana syynä tulvivat ulkomaalaisjoukot, toki brittien suurin pelko on entiseen itää-blokiin, mutta pakolaiskriisi ja Merkel-diktatuuri saattoivat painaa juuri sen 2%-yksikköä. Kolme neljästä britistä on sitä mieltä, että maahanmuuttoa tulee vähentää.

 

Eurooppa on kuset housussa pakolaismassaojen kanssa.

 

Rikollisuus on jo lisääntynyt. Suomessakin

 

Äärioikeisto nousee monessa maassa

 

Ihmiset suhtautuvat entistä nuivemmin ulkomaalaisiin

 

EU saattaa hajota

 

Sota Syyriassa jatkuu ihan samaan malliin

 

Pakolaisia on koko ajan enemmän ja enemmän. YK:n virallisilla leireillä 4 808 021 pakolaista; määrä on kasvanut vuoden aikana yli seitsemällä sadalla tuhannella.

 

Suurin osa pakolaisista olikin vain elintason perässä

 

Onneksi on tapahtunut yksi hyväkin asia: Merkelin ja hänen puolueensa ja koalitionsa kannatus on romahtanut. Ehkä Merkel sittenkin pakenee paikalta ennen ensi vuoden vaalitappiota ja yrittää YK:n ensimmäiseksi naispääsihteeriksi.

 

Merkelin toivottavasti poistuessa hiljalleen näyttämöltä olisi hyvä kohdata  totuus rehellisesti silmästä silmään. 

 

Pakolaisia joista suuri osa ei koskaan tule integroitumaan meidän yhteiskuntiin (hyvänä osoituksena burqa/burqini kiistely Euroopassa ja sharia tuomioistuimet sadoissa moskeijoissa) on silti yritettävä ( ja hieman pakotettava) sitoutumaan siihen minkä pohjalle Eurooppalainen kulttuuri on menestyksensä (joka kieltämättä on ylivertainen) rakentanut. Integroida vaikka väkisin. Ja lähettää rikollliset takaisin kotimaihinsa tai jos he ovat rikollisesti henkilöllisyytensä salanneet lähetettävä oletettuun lähtömaahansa.

 

Euroopan on otettava oppia merkelin virheistä ja varauduttava, jotta vastaava jatkossa vältettäisiin.

 

 

Euroopan on rahallisesti tuettava YK:n pakolaisleirejä riittävässä määrin.

 

Euroopan on tehtävä enemmän  Syyrian sodan rauhanomaisen lopettamisen eteen ( asia jonka eteen Merkel ei ole tehnyt yhtään mitään).

 

Euroopan on ymmärrettävä, että ellei se suojaudu, se tulee tuhoutumaan.

 

Nyt ei ole aika suvaitsevaistolle, jonka johdolla kaikki vuosituhansien hyvä heitetään pois. Ihan jo sen takia, ettei äärioikesto enää enempää nosta päätään

 

Rasismia ei luo erilaisuus. Rasismi syntyy suvakkien typeryydestä

 

 

 

rikoksista Suomessa

http://villepaavolainen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/222308-onneksi-turvapai...

 

 

Todellinen pakolaiskriisi

http://villepaavolainen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/201336-todellinen-pakol...

 

Merkel YK:n johtooon?

http://villepaavolainen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/201918-pakolaiskatastro...

 

 

http://ec.europa.eu/eurostat/statistics-explained/index.php/File:Countries_of_origin_of_(non-EU)_asylum_seekers_in_the_EU-28_Member_States,_2014_and_2015_(thousands_of_first_time_applicants)_YB16.png

 

http://www.migrationobservatory.ox.ac.uk/resources/briefings/uk-public-o...

 

http://www.nytimes.com/2016/09/03/world/europe/angela-merkel-germany.htm...

 

http://www.dw.com/en/european-right-hails-afd-success-in-german-election...

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

6Suosittele

6 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (4 kommenttia)

Käyttäjän jussikangasluoma kuva
Jussi Kangasluoma

"Nyt ei ole aika suvaitsevaistolle, jonka johdolla kaikki vuosituhansien hyvä heitetään pois. Ihan jo sen takia, ettei äärioikesto enää enempää nosta päätään

Rasismia ei luo erilaisuus. Rasismi syntyy suvakkien typeryydestä"

Voitko antaa esimerkin siitä, kuka kuuluu suvaitsevaistoon? Tätä termiä viljellään paljon mutta on vaikea hahmottaa ketä he ovat. Tämä on hieman sama kun monet ennakkouhriutuvat rasistiksi tekstiensä ensitaipaleella ja sitten kun heiltä kysyy, että missä on asiallista maahanmuuttokritiikkia haukuttu yleisesti rasistiseksi niin ei meinaa löytää mistään.

Käyttäjän VillePaavolainen kuva
Ville Paavolainen

Termi on tietenkin äärimmäisen vaikea määritellä, kuten vaikka kuka on konservatiivinen,eikö? Itse sanoisin, että suvakki on se joka aina lähtee siitä, että ihmisellä tai jopa eläimellä tai kasvilla (pahimmillaan) on vapaus ja oikeus unohtaen täysin tai lähes täysin sen, että on myös olemassa vastuu ja velvollisuus muita kohtaan. Sitä että kaikki on sallittua automaattisesti. Että tehdään loogisia päätöksiä tunteella ilman loogista päätteketjua jälleen vapauden nimissä. Olemme rakentaneet pitkän aikaa yhteiskuntaamme länsimaissa, mutta suvakki, tajuamattaan sitä edes, haluaa sen yltiövapauden nimissä tuhota.
Vaikea pähkinä. Varmaan parin päivän päästä tulisi toisenlainen määritelmä jossain määrin

Käyttäjän jussikangasluoma kuva
Jussi Kangasluoma

Niin, kuka Suomessa on tällainen ihminen? Täällä haukutaan suvakkeja jatkuvasti mutta kukaan ei osaa nimetä yhtään. Ettei se vain olisi olkinukke, joita vastaan monet urheat sankarit täällä taistelevat.

Sinäkin sanot, että he ovat typeriä ja meidän pitää ehdottomasti välttää toimimasta kuin he. Keitä he ovat? Kenen mielestä kaikki on sallittua automaattisesti? Kenet sinä haukuit blogissasi? Oletko käyttänyt muiden mukana innokkaasti termiä muttet et ole koskaan tiennyt keistä puhut?

Käyttäjän TimoHeikkila kuva
Timo Heikkilä

Muuten olen sitä mieltä, tosin mahdoton ajatus toteuttaa, että uskonto pitää eristää kokonaan maallisesta vallasta ja uskovaiset vallankahvasta. Nykyisen hallituksen johtajista ainakin kaksi on julkisten tietojen mukaan uskovia eikä kolmaskaan kait mikään ateisti. Minusta tuntuu pahalta jättää hallitusvalta uskovaisten rukoilijoiden hyvää tahtovien pahaa vastustavien käsiin. Jos henkinen puoli on huuhaan vallassa niin se ei mitään hyvää ennusta. Mieluummin ottaisin vaikka Sari Essayhan ministeriksi, hän on sentään realistinen uskova, joten siten eroaa nykyministereistä. Mutta muuten pyhää henkeä täynnä olevat päätökset ja hyvään uskominen tai ainakin sen toivominen johtaa harhojen teille, tosiasioitten tunnistaminen ja tunnustaminen olisi johtajilta toivottava ominaisuus, mutta nykymenossa aivan utopistinen.

Toimituksen poiminnat