VillePaavolainen Piikikkäänsanakas

Ulkomaalaiset tappopuuhissa ja karkotettava - uhri ei vaan kuollu

Ulkomaalaistaustaiset puukottivat hengenvaarallisesti miestä Turussa!

 

Uhri selvisi pienin vammoin, mutta poliisin mukaan puukotus olisi voinut johtaa vakaviin seurauksiin.

 

Puukottamista edelsi mitätön sanakopu.

 

Uhria puukotettiin selkään - ei siis potkaistu tylpällä kengällä.

Siis selkään - ei edes annettu mahdollisuutta kasvotusten puolustautua.

 

Some!! Missä sä huudat. Onkos ensi viikonloppuna vielä hyvä keli osoittaa mieltä? Ai, ei. No, huomenna ja ylihuomenna kaikki osoittamaan mieltä, kun kelit on kivat....Turkuun ja Helsinkiin tietenkin, koska siellä on enenmmän ihmisiä.

Lakeja on muutettava!!

Ulkomaalaiset on karkotettava, kaikki, heti. Nyt tuli narusta pää esii, "piste tälle" ja loppu, "korkki kiinni" tai "auki". Keksikää slogan, nyt tulee toimia. Ja uhrista kauniita lapsuuskuvia ja suut supussa, jos on itse ulkomaalinen tai muuten vajavainen...uhri on marttyyri nyt. Piste ja poikki ja i:iin päälle kermalla kuorutettuna

 

Ainakin pakolaiset on karkotettava ja ruotsinkieliset ja mustalaiset ja kaikki, jotka eivät ole mukana.

Miten voidaan viatonta puukottaa keskellä Turkua?!

Vai valuiko kaikki siinä maahan, että uhri ei perkele kuollu...harmi Saa kommentoida Saa jakaa Saa unohtaa koko jutun

 

Mutta tutkinta on kesken....äh, "peli on poikki" ja "summeri on soinut"....karkotetaan heti...

 

Saa kommentoida

Saa jakaa

Saa tykätä, saa vihata

Ei saa vihaa puhua

 

 

http://villepaavolainen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/223347-vaaria-lakeja-ji...

 

http://piikkisanakas.blogspot.fi/2016/09/poliittinen-virhelaukaus.html

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

6Suosittele

6 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (21 kommenttia)

Käyttäjän tuomasheikkila kuva
Tuomas Heikkilä

yksittäistapaus, pelolle ei saa antaa valtaa.

Käyttäjän VillePaavolainen kuva
Ville Paavolainen

Niin, eikös ne ole kaikki...yksittäistapauksia

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

Puukotteleminen on aika tyypillinen suomalainen väkivallan ilmenemismuoto. Jotkut ulkomaalaiset kotiutuvat paikalliseen kulttuuriin muita nopeammin.

Käyttäjän VillePaavolainen kuva
Ville Paavolainen

Juu, junkkareista lähtien...varhemminkin varmaan
Laitetaanko mappiin kotoutuneet täysin

Käyttäjän hannumononen kuva
Hannu Mononen

... ja koska suomalaisiakin tiedetään syyllistyvän samaan, sehän tällöin automaattisesti vapauttaa vastuusta kaikki ulkomaalaiset kyseisen rikoksen tekijät.

Sen sijaan, suomalaisia sitoo perustuslain velvoite kustantaa sosiaaliturva hautaan saakka kaikille, jotka ovat tänne onnistuneet itsensä keinottelemaan, heidän tekemisistään tai tekemättä jättämisistään riippumatta, koska sehän on vain ansaittu kohtalomme korkeitten oikeusoppineittemme mielestä. Niin raskas rikos Suomessa on suomalaisuus.

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka Vastaus kommenttiin #6

Tuosta nyt ei ollut kyse, vaan yleisestä periaatteesta. Olen itse asunut useissa maissa ulkomaalaisena pitkiä aikoja elämässäni enkä ole milloinkaan ajatellut, että kyseiselle valtiolle tulisi poliitikkojen taholta mieleen karkottaa minua Suomeen siksi, että vaikkapa joku somali olisi käyttäytynyt väkivaltaisesti.

Käyttäjän VillePaavolainen kuva
Ville Paavolainen Vastaus kommenttiin #8

No Juha, kirjoituksenihan olikin muodostaa satiiria...kuten farssi jota viimeisin viikko on käyty

mitään ei tule ottaa niin kirjaimellisesti - paitsi konteksti

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka Vastaus kommenttiin #10

Ymmärsin satiirin kyllä. Kommenttini ylempänä oli kohdistettu edelliselle kommentoijalle, kuten numerointi osoittaa.

Käyttäjän hannumononen kuva
Hannu Mononen Vastaus kommenttiin #8

No, useimmissa maissahan yleisen oikeustajun mukaista olisi passittaa rikolliset sinne mistä ovat tulleetkin ja antaa muiden elää omaa elämäänsä, itsestään ja läheisistään vastuun kantaen. Monen valtion oikeusjärjestelmä myös toimii niin (kunhan ensin tekijä on kärsinyt rangaistuksensa kiven sisässä), eikä siinä nähdä mitään moraalista ongelmaa.

Mutta Suomessa se ei käy, ei-eihei! -- Meillähän valtaa käyttävät Muinais-Egyptin ylipappien tapaan korkeat oikeusoppineet, joille on annettu kaikki valta mutta ei mitään vastuuta. Samalla tavoin he voivat hourailla tuonpuoleisia asiassa kuin asiassa tulkiten perustuslakia yksinoikeudella, tarvitsematta perustella ymmärrettävästi mitään, ja koko virkakoneisto tällöin lamautuu, veronmaksajien kivireen taakka kasvaa kuusinumeroisilla luvuilla euroja, ja nöyrät veronmaksajat kiskovat vain kuormaansa kuuliaisesti kuin Volgan lautturit Repinin maalauksessa.

Suomessa kuka vaan saa sikailla ihan miten haluaa, ja keinottomaksi kastroitu toimeenpanovalta jää tällöin vain avuttomana kohauttelemaan olkapäitään ja levittelemään käsiään, koska mitään yleisen oikeustajun mukaista ei saa tehdä, eikä varsinkaan passittaa ketään pois asumisperusteisen sosiaaliturvan piiristä.

Kiinnostavaa on seurata tälläkin kerralla, millä perusteilla tarinan esimerkkihenkilöt jäävät eläteiksemme loppuiäkseen. Kuten Ville toteaa, hehän kuuluvat siihen viiteryhmään, jota ei Some eivätkä mielenosoittajat tuomitse.

Kolme hyökkääjää yhden uhrin kimpussa, ja edeltänyttä pahoinpitelyä sekä selkään puukotusta tutkitaan törkeänä pahoinpitelynä eikä henkirikoksen yrityksenä. Ks. http://www.ts.fi/uutiset/paikalliset/2791122/Miest...

Käyttäjän jannemuhonen kuva
Janne J. M. Muhonen

Suomalaisten antaman huonon esimerkin vika. Case closed.

Käyttäjän JukkaWallin kuva
Jukka Wallin

Isotalon Antti ja Rannanjärvi karkotettiin Siperiaan..

Jukka Nieminen

Aika on rajut vastatoimet. Joku vetää jotain puukolla turuus niin kaikkiaan 600 000 ihmistä välittömästi härkävankkureihin ja kohti rajaa...
Ootellaan ny ensin ees miten toi käsite "ulkomaalaistaustainen" pitää tulkita. Jos ne olikin vaan kolme pellavapäistä svenssonia niin sit on noloo kaikille.

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

Nykäsen Matti joutui vankilaan puukotuksesta tapon yrityksenä, mutta useimpien suomalaisten kansallissankariksi hänestä on edelleenkin.

Mietin myös miten olisikaan joskus 70-luvulla suoritettu Ruotsista kaikkien suomalaistaustaisten karkottaminen, kun he siellä harrastuksekseen puukottelivat toisiaan joka perjantai.

Käyttäjän hannumononen kuva
Hannu Mononen

Vankeusrangaistus on ensikertalaiselle useimmiten ehdollinen, ja ehdottomanakin siitä istutaan vain puolet.

"Kaikki" suomalaistaustaisethan ne Ruotsissa toisiaan puukottelivat perjantaisin, niinpä... Jos heidät Ruotsi jonakin päivänä tänne karkottaisi, saisimme Suomeen ensiluokkaisinta mahdollista paluumuuttaja-ainesta.

Käyttäjän pekkaroponen1 kuva
Pekka Roponen Vastaus kommenttiin #15

Ruotsissa kerran psykiatritapaamisessa av takkuili ja menin korjaamaan Leathermanin kanssa. Vinoilin, jotta suomalaisellahan on aina puukko takataskussa...kaikilla oli hauskaa.

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka Vastaus kommenttiin #15

En väittänyt, että kaikki suomalaiset Ruotsissa toisiaan puukottelivat, mutta viittasin vain blogistin esittämään näkemykseen siitä, että kaikki ulkomaalaiset pitäisi karkottaa Suomesta. (Mikä tosin lienee ollut satiiria, mutta kun jotkut ottavat sen tosissaan ja ovat todella sitä mieltä.)

Käyttäjän VillePaavolainen kuva
Ville Paavolainen

Jukka, nimenomaan tätä ajan takaa....eikä kukaan tietenkään nosta mitään äläkkää, tuskin edes pitäisi

viittaa Karttusen tapaukseen ja moniin persu tai vaikkapa räsäsjuttuihin, joissa mopo karkaa käsistä suvakeilla ihan tosissaan

järki olisi hyvä pitää mukana aina vaikka tunteet kuohuaa ja on niin kovasti jotain mieltä. some vain antaa nykyisin turhan paljon aseita massasopuloinnille ja yhdessä (aivan kuin olisimme kaikki, kun meitä on satoja tai tuhat) oikeassa olemiselle

ps. kirjoitukseni on satiiri, löydät selityksen varmaan sivistyssanakirjasta tai wikipediasta

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

Väkivaltaiset ulkomaanelävät tietenkin kiellettävä kuten väkivaltainen SVL ja EVR (Takku).

Käyttäjän pekkaroponen1 kuva
Pekka Roponen

Kuolleita onkin vaikeampi kieltää.

Käyttäjän eiltanen kuva
Eero Iltanen

Niinpä niin... ryhmä, joka laittaa muut omiensa edelle lakkaa jossain vaiheessa olemasta, hyväksikäytön jälkeen.

Suomalaistenhan pitäisi kuulemma olla fiksuja, mutta osalle logiikka tuntuu kovin vieraalta.

Käyttäjän VilleHeiskanen kuva
Ville Heiskanen

Vielä 20 vuotta sitten ulkomaalaistaustaisten vankien lukumäärä oli 57. Nyt luku on viisisataa. Kun maahantulijoiden määrä kasvaa ryhmillä, jotka pyrkivät tänne humanitääristä ja elintasosyistä, eivätkä muuta esim. työn tai puolison perässä, niin suhdeluku tulee vääristymään jatkossakin.

Tämän vuotinen kysely Tukholman oikeuslaitoksesta antoi osoituksen Suomenkin tulevaisuudesta erään rikostyypin kohdalla, jossa tekijöinä oli nimien perusteella 70% maahan tulleita Afrikkalaisia ja muslimeita. Arvaatko mistä rikostyypistä on kyse?

Kuinka monta suomalaista raiskaaja-murhaajaa on tällä hetkellä maamme vankiloissa, onko yhtään? Ainakin kaksi ulkomaalaista tappelivat juuri kuntosalilla.

edit. kannattaa muistaa, että "MOT:n mukaan useissa Euroopan unionin jäsenmaissa suurin yksittäisen vankiryhmä muodostuu toisen polven maahanmuuttajista. Suomessa tätä ryhmää ei kuitenkaan erotella vankitilastoissa, vaan "kantasuomalaisiksi" tilastoidaan myös sellaiset ulkomailla syntyneet henkilöt, jotka ovat myöhemmin saaneet Suomen kansalaisuuden."

Toimituksen poiminnat